Rolgordijnen op maat. Kiezen vanuit je woonkamer. Dat is Gordijnen Kim

Een tocht naar drukke winkels waar je door het grote aanbod het bos door de bomen niet meer ziet? Dat is niet nodig. De perfecte plek om je nieuwe rolgordijnen te kiezen is gewoon bij je thuis.

Ik kom naar je toe en luister goed naar je wensen. Ik laat je stalen zien zodat je je keuze kan maken in je eigen woonkamer. Zo weet je zeker dat jouw rolgordijnen perfect gaan passen! Mijn doel is de mooiste oplossing vinden voor jouw woning.

Rolgordijnen op maat, met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Wens je een effen stof of eentje met een print? Beiden zijn mogelijk. We lopen samen door de verschillende kleuren, in alle mogelijke tinten en natuurlijk ook in zwart en wit. Je kan kiezen tussen transparante rolgordijnen die de lichtinval filteren en de inkijk beperken, semitransparante rolgordijnen of verduisterende rolgordijnen voor de perfecte nachtrust.

Ik let op alle details! Wat verkies je, een onderlat in hout of een in metaal? Wil je het latje graag bedekt of mag het zichtbaar zijn? Welke vorm van bovenbak past mooi in jouw interieur, een ronde of een vierkante? En wist je dat er ook rolgordijnen bestaan met een zijgeleiding voor een maximale verduistering? Perfect voor de slaapkamer. En fraai te combineren met overgordijnen.

Rolgordijnen op maat, met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Ik help je ook graag verder met screens. Bij screens is het systeem soortgelijk aan dat van rolgordijnen, maar de stof is vervaardigd in pvc. Dat materiaal filtert het zonlicht zodat het binnen lekker koel blijft. Screens zijn ideaal voor veranda’s en kantoren.

Gordijnen Kim

Kim Mijlemans

Tel: 0498/54 51 77

Mail: info@gordijnenkim.be

Website ontwikkeld door Brandwolves.be