Plissé- en dupligordijnen op maat. Kiezen vanuit je woonkamer. Dat is Gordijnen Kim.

Je staat in een winkel. Je zoekt je weg in een enorm aanbod. Maar hoe gaan je gordijnen er straks uitzien in jouw huis? De beste plek om nieuwe plissé- en dupligordijnen te kiezen, is bij je thuis.

Ik kom naar je toe. Ik luister naar je wensen. Ik laat je stalen zien uit collecties die ik zorgvuldig selecteer. Mijn passie is de mooiste oplossing te vinden voor jouw interieur.

Plissé en dupligordijnen op maat

Gordijnen Kim, dat is volledig maatwerk. Voor plisségordijnen met subtiele plooien die uit één laag stof bestaan, en voor dupligordijnen met twee stoflagen. Deze raamdecoratie is mogelijk in talrijke stoffen, transparant, semitransparant of verduisterend, en in heel veel kleuren.

Ik let op alle details. Top-down of bottom-up, plissé- en dupligordijnen zijn ideaal als je licht wil binnenlaten maar ook voldoende privacy hebben. Ze zijn erg geschikt voor kleinere ramen en vormen een interessante toepassing in veranda’s en bij dakramen. Wist je dat er ook plissé- en dupligordijnen bestaan met zijgeleiding? Perfect voor de slaapkamer, je gordijnen zitten mooi strak en dat zorgt voor een maximale verduistering.

Gordijnen Kim

Kim Mijlemans

Tel: 0498/54 51 77

Mail: info@gordijnenkim.be

Website ontwikkeld door Brandwolves.be