Paneelgordijnen op maat. Kiezen vanuit je woonkamer. Dat is Gordijnen Kim.

Krijg jij keuzestress door het enorme aanbod in winkels? En hoe gaan de paneelgordijnen die je koos in de winkel er in het echt uitzien in jouw interieur? Geen paniek! De perfecte plek om je nieuwe paneelgordijnen te kiezen is bij je thuis.

Ik kom naar je toe en luister naar je wensen. Ik stel je een ruime collectie stalen voor uit stoffencollecties die ik zorgvuldig selecteer. Ik let daarbij op de kleuren, de stoffen, de sfeer die het paneelgordijn uitstraalt. Mijn passie is de fraaiste oplossing vinden voor jouw interieur.

Paneelgordijnen op maat

Gordijnen Kim, dat is volledig maatwerk. Paneelgordijnen of Japanse panelen schuif je in meerdere railsporen voor het raam zodat je volledig naar wens één of meerdere doorkijkvlakken creëert.

Alle afmetingen zijn mogelijk, in een stof naar keuze, met een print of effen, transparant, semitransparant en zelfs verduisterend. Ik hou rekening met alle details! Hoe verhoudt het paneelgordijn zicht tot de spijlen van het raam en hoe is het zicht van buiten naar binnen. Paneelgordijnen passen bij verschillende stijlen en je kan ze fraai combineren met overgordijnen.

Gordijnen Kim

Kim Mijlemans

Tel: 0498/54 51 77

Mail: info@gordijnenkim.be

Website ontwikkeld door Brandwolves.be