Lamellen op maat. Kiezen vanuit je woonkamer. Dat is Gordijnen Kim

Drukke winkels? Wachten op de winkelbediende? Kiezen uit een onoverzichtelijk aanbod? Het hoeft niet. De perfecte plek om je nieuwe lamellen of jaloezieën te kiezen is bij je thuis.

Ik kom naar je toe en luister naar je wensen. Ik breng een ruime collectie stalen voor je mee waar je je keuze uit kan maken. Zo weet je zeker dat jouw jaloezieën perfect gaan passen! Mijn passie is de mooiste raamdecoratie vinden voor jouw interieur!

Horizontale jaloezieën op maat

Met jaloezieën speel je met lichtinval, en in een handomdraai geniet je van optimale privacy. Horizontale lamellen zijn er in hout of metaal. Houten lamellen zijn beschikbaar in verschillende breedtes, van 25mm tot 70mm. Ze zijn mogelijk in alle kleuren, gelakt en zelfs met structuren. Voor natte ruimtes zoals de badkamer zijn er speciale vochtbestendige lamellen.

Een alternatief zijn metalen jaloezieën. Deze optie is budgetvriendelijker. Het materiaal is heel strak en smal, en de pakkethoogte is dunner. Je kiest of je het systeem wil met een ladderband of zonder, en manueel of elektrisch. Ik let op alle details, zodat we samen de mooiste oplossing kiezen voor jouw woning.

Verticale lamellen

Verticale lamellen zijn stevig in opmars door hun strakke en moderne look en het mooie doorzicht dat ze creëren. Verticale jaloezieën zijn er in verschillende stoffen of pvc en in breedtes van 89 mm tot 127 mm. Deze raamdecoratie is heel geschikt voor grote raampartijen en ook mogelijk bij ramen met bijzondere vormen.

Gordijnen Kim is er voor alle budgetten - van gordijnen met een prima prijs/kwaliteitsverhouding tot exclusieve merken - en voor alle interieurs - van strak tot landelijk.

Gordijnen Kim

Kim Mijlemans

Tel: 0498/54 51 77

Mail: info@gordijnenkim.be

Website ontwikkeld door Brandwolves.be